Pasii unui antrenament XBody sau EMS

Creat de admin, iun 25, 2017, 04:34 p.m.

« precedentul - următorul »

admin

Daca te-ai decis sa testezi si tu un antrenament XBody, JustFit sau cu orice alt echipament, vei fi interesat de acest mic tutorial care te va ghida asupra a ceea ce va avea sa se intample.

Inainte de a pleca de acasa, chiar daca persoana cu care ai stabilit detaliile nu ti-a transmis aceste lucruri, va trebui sa iei la tine:

 • o pereche de incaltari cat mai confortabile si lejere (adidas, tenes). Incaltarile, desi nu sunt obligatorii, iti vor acorda o stabilitate mai mare si un confort optim. De preferat este ca aceste incaltari sa fie curate pe talpa;
 • o lenjerie intima de schimb. Vei avea, cu siguranta, nevoie de ea la sfarsitul antrenamentului. Iti vom dezvalui, mai jos, si motivele;
 • un prosop. Chiar daca ti se vor pune la dispozitie prosoape de hartie, cel mai confortabil te vei simti avand langa tine prosopul de acasa, care nu trebuie sa fie mai mare decat unul utilizat pentru fata,
 • in functie de studio, vei fi nevoit(a) sa achizitionezi, contra-cost, echipamentul propriu-zis. Acest echipament consta intr-un tricou si un pantalon. Unele dintre studiouri il comercializeaza, altele il inchiriaza pe parcursul antrenamentului, iar altele il ofera gratuit clientilor. In functie de studioul la care vei merge, este bine sa afli aceste detalii de dinainte. Daca te gandesti ca iti poti lua echipamentul de sala pe care il ai acasa, trebuie sa stii ca nu toate studiourile iti permit acest lucru. Mai mult, echipamentele de sala, in marea lor majoritate, nu sunt ok pentru antrenamentul XBody sau EMS. Discuta aceste aspecte cu studioul la care vei merge.

Si, pentru ca am trecut prin pregatirea preliminara a antrenamentului, sa vorbim putin despre pasii ce vor fi parcursi dupa ce vei ajunge la studio. Ei bine, si aici sunt cateva diferente intre studiouri, insa nu majore.

Pasii in antrenamentul XBody / EMS

In 90% din cazuri, pasii sunt urrmatorii:

 • vei fi instiintat(a) cu privire la contraindicatii;
 •   vei semna sau nu un acord de informare;
 • ti se va pune la dispozitie echipamentul (pantalonul si tricoul despre care vorbeam mai sus);
 • dupa ce te vei schimba, ti se vor face masuratorile (kg si cm, astfel incat sa vezi evolutia pe care o vei avea de la prima si pana la ultima sedinta);
 • in functie de tipul de echipament EMS, antrenorul cu care vei lucra va trebui sa iti ude tricoul si pantalonul in zonele in care vesta are electrozii. Acest lucru nu este obligatoriu in cazul tuturor echipamentelor, insa explicatia este aceea de a conecta corpul tau cu vesta. Si, cum apa este un bun conductor, ea este utilizata in majoritatea cazurilor. Nu trebuie sa-ti faci griji legat de acesta pas. Este o senzatie usor ciudata, insa te vei obisnui foarte repede. Pe langa faptul ca antrenamentul este unul intens si vei transpira, apa este al doilea factor pentru care, mai sus, ti-am recomandat sa ai la tine o lenjerie de schimb.
 • vei imbraca echipamentul XBody sau EMS;
 • costumul de pe tine va fi conectat, prin cablu sau nu (in functie de echipament), la unitatea centrala de comanda;
 • vei incepe antrenamentul. In toate cazurile, antrenamentul va incepe cu o mica incalzire, urmata de un circuit all-body sau exercitii localizate in anumite grupe de muschi. Antrenorul tau personal este cel care decide, in majoritatea cazurilor, tipul de antrenament. Acesta este personalizat si adaptat nevoilor, posibilitatilor si obiectivelor tale.
 • la sfarsitul antrenamentului, costumul iti va fi dat jos, te vei schimba si vei astepta cu nerabdare urmatoarele sedinte pentru a vedea rezultatele.

balasahu

tadalafil billig kaufen tadalafil 5 mg rezeptfrei kaufen  tadalafil kaufen rezeptfrei
vardenafil 60 mg kaufen levitra 10mg rezeptfrei  vardenafil generika kaufen
rizatriptan kaufen ohne rezept maxalt rezeptfrei  maxalt ohne rezept
xenical tabletten kaufen orlistat 120 mg online kaufen  xenical kaufen ohne rezept schweiz
tadalafil rezeptfrei schweiz tadalafil generika kaufen  tadalafil rezeptfrei bestellen
mebendazol vermox kaufen vermox rezeptfrei schweiz  vermox ohne rezept bestellen
clomid kaufen schweiz clomid kaufen schweiz  clomid kaufen deutschland
modafinil bestellen ohne rezept modafinil kaufen deutschland  modafinil kaufen
citalopram 10 mg kaufen citalopram 20 mg bestellen ohne rezept  citalopram ohne rezept bestellen
sildenafil 100 mg kaufen sildenafil rezeptfrei  sildenafil viagra kaufen
sildenafil bestellen zonder recept sildenafil rezeptfrei  sildenafil 100 mg kaufen
tamoxifen bestellen ohne rezept tamoxifen kaufen ohne rezept  tamoxifen kaufen rezeptfrei
levitra tabletten kaufen levitra kaufen deutschland  levitra kaufen schweiz
xenical orlistat 120 mg kaufen orlistat online kaufen  orlistat günstig bestellen
maxalt kaufen ohne rezept maxalt rezeptfrei  maxalt rezeptfrei kaufen