XBody Berceni by Bodyfit

Creat de admin, nov 03, 2017, 12:29 p.m.

« precedentul - următorul »

admin

nov 03, 2017, 12:29 p.m. Last Edit: apr 26, 2018, 08:08 a.m. by admin
Studioul EMS situat la Piata Sudului, intre intersectia Big Berceni si benzinaria OMV este o locatie interesanta, ce atrage prin profesionalismul echipei, lucru mai putin obisnuit pentru serviciile din acest cartier. Comunicarea este excelenta, iar atmosfera extrem de relaxanta, mai ales dupa o zi de munca.

Chiar daca nu este o locatie foarte mare, fiind situat la parterul unui bloc - accesul se face din exterior (nefiind obligatoriu sa intrati in scara), ofera ceea ce clientii au nevoie. Exista grup sanitar igienic, vestiar in care va puteti lasa lucrurile personale sub cheie si o camera de antrenament destul de bine dotata.

Antrenorii personali sunt profi si chiar motiveaza clientul pentru a-si atinge obiectivele. Daca faci parte din persoanele care au nevoie de un imbold, atunci iti recomandam acest studio. Antrenamentele se pot desfasura single sau la dublu, insa acest lucru nu este neaparat rau, avand in vedere ca studiile efectuate in ultima vreme duc la concluzia ca atunci cand lucrezi cu cineva rezultatele apar mai repede, fiind pusa in prim-plan motivatia reciproca.

Preturile sunt mai mult decat decente, mai ales daca ne gandim ca la o sala de fitness un antrenor personal ne costa minimum 70-80 Euro/luna, fara a mai pune la socoteala costul abonamentului salii respective.

Concluzie: un studio care are merita!
www.xbody-berceni.ro