Despre forum

Creat de XBody Forum, iun 25, 2017, 02:23 p.m.

« precedentul - următorul »

XBody Forum

iun 25, 2017, 02:23 p.m. Last Edit: iun 25, 2017, 03:17 p.m. by danianuc
Bine ati venit pe EMS & XBody Forum!

Speram ca veti gasi informatiile prezentate aici ca fiind extrem de utile si ca veti deveni parte a comunitatii noastre. Daca intampinati probleme in utilizarea formului, va stam la dispozitie pentru a rezolva orice problema.

Inainte de a posta o intrebare, te rugam sa folosesti functia de cautare deoarece este foarte posibil ca intrebarea ta sa aiba deja raspunsul pe forum. Acest lucru iti va putea oferi un raspuns imediat, fara a mai fi nevoie sa astepti un alt membru al comunitatii EMS & XBody Forum sa raspunda. In cazul in care informatia cautata nu exista sau nu esti multumit(a) de raspunsul gasit, te rugam sa alegi topicul in care se incadreaza problema ta.

Spre exemplu, daca vrei sa adresezi o intebare legata de un anumit studio XBody, atunci vei accesa rubrica Info Utile si topicul Intrebari si Raspunsuri. Dupa caz, poti incadra intrebarea ta in rubrica Recomandari Studiouri XBody sau Studiouri XBody de Evitat.

Ai dreptul sa deschizi un topic nou doar daca problema despre vrei sa discuti nu exista deja intr-un topic existent. Cu alte cuvinte, daca ai o intrebare despre un anumit studio XBody, te rugam sa scrii la topicul care trateaza subiectele legate de acel studio, chiar daca in topic inca nu s-a mai discutat despre problema ta particulara. Daca, insa, problema ta nu se regaseste ca tema generala in nici un topic (este un studio aparte, despre care nu s-a mai discutat in cadrul forumului), atunci poti deschide un topic nou.

Va multumim!
Echipa EMS & XBody Forum